PRACTICE

Hej Karlskrona!

Viveka gästar Karlskrona Kundaliniyoga Center.

Starta din sommar med mjuk återhämtning och livgivande vitalitet! 

Din djupa inre Stillhet bara längtar efter mer utrymme i ditt liv, efter att få ge dig avslappning, kraft och inspiration. 

Ju större tillgång du har till den inre Stillheten desto skönare blir det i livet - men inte är det lätt alltid, världen vi lever i utmanar, ger oss massor att förhålla oss till och intryck att sålla bland. Stillheten behöver att vi stannar upp, att vi möter oss själva.

När du omfamnar den djupa inre stillheten börjar kraft och glädje att flöda inom dig. Du blir mer lyhörd och uppfattar det finstilta, du blir vitalare, stabilare och oändligt mycket mer närvarande. 

Följ med oss denna heldag och dyk in i Stillhetens läkande och vitaliserande kraft! Du blir vägledd igenom kraftfull yoga och meditation. Du får uppleva yogans undervisning, samtala och ställa dina frågor. Vara i ett närande sammanhang. Det blir rörelse och stillhet. Expansion och kontemplation.

Med värme och närvaro blir du ledd igenom denna dag som även innehåller den yogiska healingtekniken Sat Nam Rasayan, ett kraftfullt redskap för djup inre avslappning. Och självklart får du med dig en härlig sommarmeditation att fortsätta med där hemma – allt för att fördjupa och expandera din Stillhet.

DATUM: Lördag 19 juni kl. 10.00-17.00

PLATS: Karslkrona Kundaliniyoga Center

KOSTNAD: 1250 kr

ANMÄL DIG HÄR

Dela inlägget

Allt och mera

PODDEN
LyssnaSLÄPPS SNART - STAY TUNED!

Tillsammans med kompositören och Dj:n Dijle Neva Yigitbas skapar Viveka podden Frekvens Yoga, en yogaupplevelse utöver det vanliga.