PRACTICE
Yoga med Viveka

Yoga Tillsammans

Workshops, utbildningar, kurser och sessioner. Online och IRL, enskilt och i grupp. Upplev och fördjupa dig i yogan där, när och som det passar dig. Du är alltid välkommen precis som du är. Yogan är till för alla.

Kundaliniyogan

erbjuder effektiva och lättillgängliga tekniker som på kort tid skapar mer balans och stabilitet i ditt liv. Tekniker som ökar ditt välbefinannde såväl kroppsligt som mentalt och emotionellt. Insatsen är relativt låg och utdelningen hög. Några minuter om dagen gör all skillnad i världen.

Dessa tekniker är en fantastisk tillgång för oss alla - mitt i livet, mitt i vardagen. De har i sanning förändrat mitt liv till det bättre - och jag önskar detsamma för dig.

BOKA 45 MINUTER & FÅ DITT EGET YOGAPROGRAM

★ online via zoom
★ du får yogaprogrammet inspelat
★ utformat efter dina specifika behov
★ kort och effektivt program
★ enkelt att få till i vardagen
★ på svenska, franska eller engelska

BOKA 75 MINUTER: FÅ DITT EGET YOGAPROGRAM + COACHNING

★ vägledning genom samtal
★ online via zoom
★ du får yogaprogrammet inspelat
★ utformat efter dina specifika behov
★ kort och effektivt program
★ enkelt att få till i vardagen
★ på svenska, franska eller engelska

FAQ

Hur lång är en session?

En online session varar i 45 eller 75 minuter, allt beroende på vilken typ av stöd du behöver. På 45 minuter hittar vi ett program för dig att utöva hemma, att implementera i din vardag. Eller så riktar vi in oss mot en frågeställning du har eller kanske en utmaning. På 75 minuter har vi tid att gå djupare, vi samtalar ur ett yogiskt perspektiv kring de områden du behöver hjälp med och du har utrymme att ställa alla dina frågor.

Varför boka en session?

Behöver du vägledning i livet? Inspiration vidare på din väg? Har du det utmanande eller behöver du en kärleksfull knuff i baken? Oavsett vad du behöver hjälp med är du varmt välkommen att boka en session.

Vem kan boka en session?

Alla. Du som vill skapa en förändring i ditt liv med hjälp av yogans tekniker, din egen kapacitet och support utifrån. Viveka tar även emot tonåringar och unga vuxna.

Hur går en session till?

En session utformas helt utifrån dina behov. Tillsammans identifierar vi de områden du behöver hjälp med och du får med dig övningar att göra hemma. Allt utifrån dina förutsättningar.

Hur arbetar Viveka?

Viveka handleder och coachar både vana yogautövare och absoluta nybörjare. Hon verkar som mentor för utbildade lärare och vägleder yrkesverksamma.  Erbjuder yoga som terapi för medmänniskor där stöd, hjälp och tekniker behövs när livets vindar blåser hårt. Med yogan som bas, sitt lyssnande och närvaro vägleder hon dig till ökad hälsa, såväl mentalt som fysiskt och själsligt.

Var ses vi?

Viveka tar emot klienter både online via zoom och IRL på Reimersholme i Stockholm. 

Kan vi prata på engelska?

Viveka erbjuder sessionerna på svenska, franska och engelska.

Vad kostar det?

45 minuter 850 sek/85 €
75 minuter  1050 sek/105 €

Hur betalar jag?

Via Swisch 123 04 09 441 Yoga med Viveka eller på bankgiro 221-6729 Zamas People AB. 

Thanks for scrolling